• Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

  • Az emberiség évszázadok óta gyakorolja az önbódítást, saját tudatának kábítását. A különböző “varázs”- szerek használata tehát nem mai keletű. Viszont a külvilág felől érkező hatások kezelésére, “elnyomására”, elfedésére csak a modern kor embere használ ennyire sokféle és ilyen komoly mennyiségű tudatmódosító narkotikumot. Ebből a tényből adódóan soha nem volt még ennyi szenvedélybeteg, ennyi függő mint manapság. Az addikciók kezelése nehezen megoldható probléma, hiszen nagy számban élnek “rejtőzködő” használók,legyenek azok alkoholbetegek, kábítószerfüggők vagy szerencsejátékosok. Akikben azonban megvan a felismerés és a hajlandóság az addiktív életforma megváltoztatására, azok számára van segítség, van megoldás.
   Én, mint addiktológiai konzultáns ebben tudok segíteni: a változásban. A változás a kulcsszó a különféle dependenciák kezelésében.

   Eredetileg nem készültem mai tevékenységemre, holott gyerekkoromban alkoholbetegek között éltem. A média világa izgatott. Közel 25 éven át újságírással foglalkoztam. Húsz évig a Szegedi Egyetem című lap felelős szerkesztője voltam a Szegedi Tudományegyetemen, majd a Szegedi Városi Televíziónál töltöttem be főszerkesztői pozíciót. 2000-ben azonban felhagytam az újságírással. Érdeklődésem az emberi természet működése felé fordult, különösen a szenvedélybetegek vonatkozásában, hiszen apai ágon magam is érintett vagyok.

   Érdeklődésemet tanulmányokkal egészítettem ki, terápiákon voltam gyakorlaton. Dolgoztam/dolgozom szenvedélybetegeket kezelő nappali – és alacsony küszöbű ellátókban,és szenvedélybeteg alapítványnál. Életvezetési tanácsadással is foglalkozom.

   Tudom, és tapasztaltam, hogy meg lehet szabadulni a függőség béklyójából, s van élet a szerek után is. Vallom Seneca bölcsességét: “A legnagyobb hatalom, önmagunknak parancsolni.” Azoknak tudok segíteni, akik őszinték önmagukhoz, és hisznek a változás lehetőségében.

   Tanulmányaim:

   • 2009. márc. Budapest, SOTE addiktológiai konzultáns diploma
   • 2004. jún. Szeged, SZTE közgazdász diploma
   • 1981. jún. Szeged, JATE magyar tanári diploma

    

   Konzultációra hozzám a 30/ 998-5662-es mobilszámon lehet jelentkezni!

   Addiktológus


  Szakrendelések