• Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

 • Betegtájékoztató

  Előjegyzés

  A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Szakrendeléseink, vizsgálataink igénybevétele kizárólag időpont előjegyzés alapján lehetséges. Orvosainkkal csak rendelési időpont előjegyzése esetén tud konzultálni. Az előjegyzési rendszer által osztott időpontok csekély mértékben módosulhatnak rendkívüli esemény, torlódás bekövetkezése esetén. Amennyiben a betegellátás a tervezettnél hosszabb időt vesz igénybe, lehetséges, hogy csúszás alakul ki. Ilyen esetekben kérjük szíves türelmét. Gondoljon másokra és érkezzen időben időpontjára! Időpontja előtt 10 perccel elegendő bejelentkeznie a recepción. Az Aranyklinika teljes személyzete arra törekszik, hogy a betegek előjegyzés szerint, várakozás nélkül, maximális elégedettséggel kerüljenek ellátásra.

  Időpontlemondás

  Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt időpontban, az időpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az időpontot megelőzően mondja le! Megértését köszönjük! Amennyiben elmulasztja lemondási kötelezettségét és az előjegyzett időponton nem jelenik meg rendelőnkben, úgy másik időpontot csak a rendelési idő végére áll módunkban kiadni! Ha nem jön el előjegyzett időpontjára, másoktól veszi el a helyet!

  Korábbi leletek

  A vizsgálat megkönnyítése érdekében kérjük, hozza magával korábbi leleteit is! Amennyiben az Aranyklinikán készültek korábban leletei, hívja fel erre orvosa figyelmét.

  Panasz rendezés

  Recepciós személyzetünk, telefonos ügyfélszolgálatunk és minden orvosunk gondos munkája ellenére is előfordulhat, hogy olyan helyzetbe ütközünk, mely az Ön számára kifogásolható lehet. Ebben az esetben kérjük haladéktalanul forduljon a recepcióhoz, munkatársaink a saját hatáskörükben igyekeznek minőségi kifogását orvosolni. Vezetőségünk minden problémát igyekszik a lehető leggyorsabban kivizsgálni. Panaszát írásban a vezetoseg@aranyklinika.hu email címre juttassa el.

  Köszönjük bizalmát!
  Jó egészséget kívánunk!
  Aranyklinika Vezetőség

 • Megközelítés gépjárművel

  Az Aranyklinikára érkezőknek kedvezményes parkolási lehetőség biztosított az Arany János utca elején lévő parkolóházban: munkaidőben (7:00-19:00) 140 ft / óra, munkaidőn kívül (19:00-7:00) 80 ft / óra díjért.

  Pecsételtesse le a parkolóházban kapott parkolószelvényét az Aranyklinikán, így távozáskor csak a kedvezményes díjat kell kifizetnie!

  1. Parkoljon a parkolóházban: 6720 Szeged, Arany János u. 5.
  2. Pecsételtesse le parkolószelvényét az Aranyklinika ambulanciáján
  3. Fizetéskor mutassa be a szelvényt, így a kedvezményes óradíj kerül csak felszámításra!

  További információ: SZEPARK Parkolóház

  Az Aranyklinika a szegedi vasútállomástól a Boldogasszony sugárút, Tisza Lajos körút, Dózsa utca, Arany János utca útvonalon érhető el.

 • Megközelítés helyi járattal

  A vasútállomástól az 1-es villamossal kell utazni 6 megállót, az Anna kútnál kell leszállni, innen pár perc séta az Arany János utca.

  Az Aranyklinika megközelíthető az Anna kút felől villamossal (1,2,3,4), busszal (10,20) és trolival (5,8), valamint a Dózsa György utca felől trolival (9,19).

  Az Arany János utca a Dózsa György utcára és a Tisza Lajos körútra merőlegesen, az Anna kút mögött helyezkedik el. A Széchenyi tér felől a Takaréktár utcán végighaladva lehet megközelíteni.

 • Fizetési lehetőségek

  Rendelőnkben készpénzzel fizethetnek. Ezen felül szerződésben állunk számos egészségpénztárral. A bejelentkezéskor érdeklődjön az igénybevételi lehetőségekről.

Online időpontkérés

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Aranyklinika


6720 Szeged, Arany János utca 14.

Ingyen WI-FI

Látogatóinknak ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosítunk rendelőnk területén!

 

Aranyklinika

NIM_3461
NIM_0989
NIM_1009